صادق زیبا کلام: کاش می‌‌شد «کرونا» را هم به‌ پای آمریکا نوشت

 

صادق زیبا کلام :

دکتر صادق زیبا کلام کارشناس و استاد دانشگاه علوم سیاسی تهران در توئیتی کنایه آمیز نوشت، کاش می‌شد کرونا را هم به‌پای آمریکا نوش.

این استاد منتقد در توئیتی بر صفحه خود نوشت: «حیف و صد حیف که کرونا را هیچ جوری نمی‌شود نه به آمریکا و توطئه‌های آن علیه ایران نسبت داد. کاش می‌شد مثل سایر مشکلات کشور از جمله عدم استقبال مردم از شرکت در انتخابات که تندروها دارند آنرا هم به‌پای روحانی می‌نویسند، می‌شد کرونا را هم به‌ پای آمریکا نوشت.»

 

Sadegh Zibakalam@sadeghZibakalam
 

حیف و صد حیف که کرونا را هیچ جوری نمیشود نه به آمریکا و توطئه های آن علیه ایران نسبت داد و نه به روحانی.کاش میشد مثل سایر مشکلات کشور از جمله عدم استقبال مردم از شرکت در انتخابات که تندروها دارند آنرا هم بپای روحانی مینویسند،میشد کرونا راهم بپای امریکا،اروپا،برجام و روحانی نوشت.

 
 

انتشار بیماری کرونا در ایران ومخفی نگه داشتن اخبار این بیماری جنجال بزرگی در شبکه های اجتماعی ایران به راه انداخته است. طبق آخرین اخبار رسمی ایران12 نفر در اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند اما یکی از نمایندگان مجلس روز دوشنبه گفته است که تاکنون بیش از 50 نفر در قم بر اثر ابتلای به بیماری کرونا جان خود را از دست دادند.

روز گذشته کیانوش جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت ایران اعلام کرد: «از روز شنبه 22 تا روز 23 فوریه تعداد مبتلایان به کرونا ویروس در کشور به 43 نفر رسیده که از این تعداد، 8 نفر فوت شده‌اند.»

در پی انتشار ویروس کرونا در شهرهای مختلف ایران، وزارت بهداشت کلاس‌های آموزشی دانشگاه‌ها، دانشکده‌های علوم پزشکی و سایر واحدها و موسسات آموزش عالی هم عرض تابعه در استان‌های تهران، قم، همدان قزوین، البرز، اصفهان، گیلان، مازندران، گلستان و مرکزی را تا پایان هفته تعطیل اعلام کرد.

بر همین اساس مهد‌های کودک، مدارس در همه مقاطع، مراکز روزانه بهزیستی و مراکز آموزشی و دانشگاه‌ها در برخی استان‌های ایران از جمله قم، تهران، گیلان، البرز، مرکزی، قزوین، همدان، اصفهان و مازندران به مدت دو روز و در برخی دیگر تا پایان هفته تعطیل شدند.

این استاد در توییت دیگری در باره انتخابات اخیر ایران نوشت: «وقتی 70 درصد و در برخی شهرهای بزرگ تا 80 درصد مردم در انتخابات شرکت نکرده‌اند، آیا پیروزی اقلیتی که در خوشبینانه‌ترین حالت حداکثر 30 درصد آرا را توانسته‌اند بالاخص در شهرهای بزرگ کسب نمایند، خیلی جای تبریک و تهنیت و احساس غرور و سربلندی دارد؟

این استاد دانشگاه که بارها از سیاست جمهوری اسلامی در حمایت از رژیم بشار اسد انتقاد کرده است در توئیت دیگری با اشاره به بحران کنونی ادلب و انتقاد از رسانه‌های دولتی و غیر دولتی ایران، نوشت:«این هم حکایتی است که بسیاری از سه میلیون ساکنین منطقه ادلب بجای استقبال از ارتش قهرمان سوریه در حال فرار به سمت ترکیه و پناه بردن به اردوگاه‌هایی هستند که از کمترین امکانات هم برخوردار نیستند.چندتن از کودکان براثر سرما مرده اند. جالبه که رسانه‌ها در ایران کلامی از این فاجعه نمی‌گویند».

 

Sadegh Zibakalam@sadeghZibakalam
 

این هم حکایتیست که بسیاری از سه میلیون ساکنین منطقه ادلب بجای استقبال از ارتش قهرمان سوریه در حال فرار بسمت ترکیه و پناه بردن به اردوگاههایی هستند که از کمترین امکانات هم برخوردار نیستند.چندتن از کودکان براثر سرما مرده اند.جالبه که رسانه ها در ایران کلامی از این فاجعه نمیگویند.

 
 
 
 

به دنبال آغاز حملات جنگنده‌های روسیه و سوریه و نیروهای وابسته به ایران به منطقه ادلب 235 هزار نفر از ساکنان برای نجات جان خود از این منطقه گریخته‌اند. سازمان ملل اعلام کرد که تشدید بمباران مناطق مخالفات سوری در استان ادلب در مناطق شمال غربی ادلب سوریه بیش از 200 هزار نفر از خانه‌های خود فرار کرده‌اند.

طبق گفته سازمان ملل در ظرف هشت ماه گذشته بیش از 400 هزار نفر خانه و کاشانه خود را ترک کرده و آواره شده‌اند. بیش از 500 کودک در ظرف این مدت کشته شده‌اند.

طبق برآورد سازمان ملل متحد شمار ساکنان فراری ادلب در ظرف دو ماه گذشته از مرز 235 هزار نفر گذشته است. اغلب این افراد در حال فرار به سوی مرز ترکیه هستند. در مناطق مرزی سوریه و ترکیه بسیاری از خانواده‌های آواره سوری در سرمای زمستان بدون سرپناه در هوای آزاد به سر می‌برند.