عبدالستار دوشوکی :
تظاهرات امروز لندن (پروژه مشترک فرقه رجوی, حامد اسماعیلیون, و تلویزیون ایران اینترنشنال با استفاده از وحید بهشتی)
باب بلاکمن (Bob Blackman) نماینده مجلس بریتانیا را خوب می شناسم. “بدون اجازه فرقه مجاهدین حتی آب هم نمی خورد”. و غیر از مجاهدین برای هیچ گروه دیگری حاضر نیست تبلیغ کند (سخنان وی در پارلمان را ببینید) . فرقه رجوی می داند که منفور است و مردم در تظاهرات آنها شرکت نمی کنند.
https://twitter.com/i/status/1651945964138102784
به همین دلیل از عوامل خود مانند اسماعیلیون و احتمالا وحید بهشتی (چند روز پیش که او را دیدم, با ظرافت انکار نکرد و فقط گفت که برخی می گویند من مجاهد هستم, پرسیدم پس چرا پرچم شیر و خورشید ویژه مجاهدین پشت سر شماست) نیز برای جلب ایرانیان به کمک تبلیغات گوش کر کن شبکه های تکفیری وابسته به عربستان و ایران اینترنشنال استفاده می کند. حتی بنده تا دیشب (قبل از دیدن سخنرانی باب بلاکمن در مجلس بریتانیا و موضوعات دیگری که بعدها بعد از تظاهرات امروز بعد از ظهر در یک مقاله مفصل به آنها خواهم پرداخت) هم مطمئن نبودم که این تظاهرات سفارشی هدفمند فرقه مجاهدین با هزینه آنها و پوشش کامل ایران اینترنشنال است.
حتی تیزر تبلیغاتی این تظاهرات که توسط ایران اینترنشنال منتشر شده است از فرقه رجوی می باشد.
https://twitter.com/IranIntl/status/1651907768264056834
دریغا ! ٤٤ سال است که گنجشک را رنگ می کنند و به جای قناری به ما می فروشند. البته بر مردم مشتاق و بری از سوءظن و ساده و سوته دل عادی هیچ حرجی نیست. حتی فعالان سابقه دار مثل خود من هم قربانی تبلیغات می شوند.
تزویر و دروغ و رنگ عوض کردن و گنجشک رنگ زدن متوهمین “خود رهبر پندار” را در ویدئو زیر ببینید.