ایرج مصداقی :
کرباسچی در کنار خمینی در روزهای ابتدایی ورود به ایران
از طرف دیگر سیدابراهیم رئیسی، غلامحسین محسنیاژهای و مصطفی پورمحمدی که نقش مهمی در سرکوب و کشتار طی ۴ دههی گذشته داشتهاند، در سیاهترین روزهای دههی ۶۰ لباس روحانیت به تن نداشتند و صرفاً مشغول شکنجه و کشتار بودند. این سه نفر که امروز ادعا میکنند «مجتهد» هستند، در طول ۴ دهه گذشته اهرمهای اصلی دستگاههای قضایی و امنیتی را در دست داشتهاند. این که این افراد با داشتن چندین پست امنیتی و قضایی و همراهی چندین محافظ کی و کجا و چگونه هم در حوزه و هم دانشگاه درس خواندند معلوم نیست.
سیدابراهیم رئیسی
رئیسی در میان رزمندگان اهل همدان. این عکس مربوط به سال ۱۳۶۲ است. وی در سال ۱۳۶۱ همزمان دادستانی همدان را نیز به عهده داشت. در دادستانی همدان نیز او لباس روحانیت به تن نداشت.
رئیسی دادستان انقلاب اسلامی و لاجوردی رئیس سازمان زندانها و اسدالله جولایی سال ۱۳۶۸
رئیسی در سال ۶۴ به تهران منتقل شد و معاونت «گروهکی» علی رازینی در دادستانی انقلاب اسلامی تهران را به عهده گرفت. او در دوران مرتضی اشراقی نیز معاونت او را به عهده داشت. پس از مرگ خمینی و ریاست شیخ محمد یزدی در قوه قضاییه، رئیسی دادستانی انقلاب اسلامی مرکز را به عهده گرفت. لاجوردی نیز که در سال ۱۳۶۳ از پست دادستانی انقلاب اسلامی مرکز برکنار شده بود توسط یزدی به ریاست سازمان زندانها برگزیده شد.
رئیسی همیشه روابط خوب و نزدیکی با لاجوردی داشت. در جریان کشتار ۶۷ و همچنین هنگامی که به دادستانی انقلاب اسلامی منصوب شد نیز لباس روحانیت به تن نداشت. این عکس پس از انتخاب لاجوردی به ریاست سازمانها در شهریور ۱۳۶۸ گرفته شده است. جولایی معاون لاجوردی در دادستانی انقلاب و سازمان زندانها در کنار این دو است. رئیسی در جریان کشتار ۶۷ دارای این چهره بود.
رئیسی در حالی که دستانش تا مرفق به خون آلوده بود در سفر به سوریه دیدار از مقبره دکتر علی شریعتی را از دست نمیدهد.
رئیسی در سوریه و مقبره دکتر شریعتی در زینبیه
رئیسی در حال سخنرانی برای پاسداران
رئیسی با لباس روحانیت در سالهای میانی دههی ۷۰ است. تاریخ دقیق عکس مشخص نیست.
رئیسی امروز درس خارج فقه دارد و مشق رهبری میکند.
رئیسی، نقدی، جعفری، سلیمانی و حاجصادقی نماینده خامنهای در سپاه
غلامحسین محسنیاژهای
محسنیاژهای هیچگاه در دههی ۶۰ لباس روحانیت به تن نداشت. او ابتدا در شعبه هفت اوین بازجو و شکنجهگر بود. مسئولیت بازجویی از متهمان پروندهی انفجار نخستوزیری در دولت رجایی (سازگارا، تقی محمدی، خسرو قنبری تهرانی و ….) با او بود که منجر به «خودکشی» تقی محمدی شد.
علی فلاحیان و محسنی اژهای در دادگاه سیدمهدی هاشمی در سال ۶۶
محمد علی اکبری در حال انرژی درمانی محسنی اژهای. وی به جرم کلاهبرداری و … به زندان محکوم شد.
مصطفی پورمحمدی
وی در دههی ۶۰ هیچگاه لباس روحانیت به تن نداشت. نه در مسجد سلیمان و خوزستان و نه بندرعباس و مشهد.
از راست : علی رازینی، موسوی اردبیلی، مصطفی پورمحمدی
پورمحمدی و رازینی در سال ۶۳ از مشهد به تهران منتقل شدند. این دو بطور محرمانه پروندهی فساد سیدحسین موسوی تبریزی را مورد رسیدگی قرار دادند و نتیجه را از طریق خامنهای به اطلاع خمینی رساندند. پورمحمدی مدتی به جبهه رفت و سپس در سال ۱۳۶۶ به وزرات اطلاعات منتقل شد و در کشتار ۶۷ نماینده این وزارتخانه در هیأت منتخب خمینی بود. در جریان این کشتار نیز پورمحمدی لباس روحانیت به تن نداشت. او امروز دبیرکل جامعه روحانیت مبارز است و مسئولیت یکی از ارگانهای مهم «روحانیت» را به عهده دارد.
پورمحمدی در جبهه
احمد مروی
احمد مروی
احمد مروی و ابراهیم رئیسی در جبهه
احمد مروی و پدرش یحیی مروی در سال ۱۳۵۶
مروی و رئیسی در لباس روحانیت
البته بودند روحانیونی همچون محسن دعاگو امام جمعه شمیرانات که به هنگام شکنجهگری در شعبه ۱۲ اوین با نام مستعار محمد جواد سلامتی لباس شخصی به تن داشت و همزمان به عنوان «معاون پرورشی» آموزش و پرورش دولت میرحسین موسوی لباس روحانیت.
دعاگو و مهدوی کنی در انگلستان
دعاگو در جبهههای جنگ و در لباس پاسداری
دعاگو در لباس روحانیت