![](http://mihantv.com/wp-content/uploads/2015/05/bahram-rahmani.jpg)
بهرام رحمانی :
روز جمعه ٢٤ آبان ١٣٩٨ – ١٥ نوامبر ٢٠١٩، پس از اعلام افزایش قیمت بنزین توسطه دولت اسلامی ایران، مردم بیش از صد شهر ایران، به خیابان ها ریختند و به این مسئله اعتراض کردند.
اما «بازنشستگان متحد ایران» با صدور قطعنامه ای اعلام کرده اند: «گسترده تر شدن فقر و فلاکت در جامعه، بنیان های زندگی بازنشستگان را هم چون سایر اقشار زحمت کش به سوی فروپاشی کشانده است.
تبعیض و نابرابری های اقتصادی و اجتماعی فاصله میان اکثریت زحمت کش جامعه با ثروتمندان و صاحبان قدرت را به شکل عریانی نشان می دهد. این تضادها و تفاوت ها موجب گردیده است که بازنشستگان نیز از این مناسبات رنج برده و به اشکال مختلف، نارضایتی خود را اعلام نموده و به بیان خواست های خود بپردازند.» (ضمیمه شماره ١)
به گفته انوشیروان محسنی بندپی، استاندار تهران در اعتراضات مردمی به افزایش قیمت بنزین در ایران از ۳۱ استان، ۲۲ استان کشور درگیر بودند. در چهارمین روز اعتراضات شهر شیراز خبرساز بود. معترضان کنترل بخشی از محله های این کلانشهر ایران را به دست گرفتند. با تاریکی هوا، ابتدا تهران پارس در شرق تهران شلوغ شد، سپس خبر رسید که گروهی از لباس شخصی ها، بسیجی ها و پاسداران به دانشجویان معترض دانشگاه تهران حمله کردند.
سپاه پاسداران حکومت اسلامی، دوشنبه ۲۷ آبان در چهارمین روز اعتراضات سراسری در بیش از یکصد شهر ایران اعلام کرد که با «ادامه هرگونه ناامنی و اقدامات مخل آسایش و آرامش مردم» قاطعانه برخورد می کند.
ارتش حکومت اسلامی ایران نیز با صدور بیانیهای، اعتراض های چند روز گذشته ایران «فتنه جدید» توصیف کرده و نوشته است «دشمنان زخم خورده»، «افراد مزدور یا فریب خورده» و «رسانه های شیطانی» قصد مقابله با جمهوری اسلامی را دارند. ارتش ایران در این بیانیه گفته است که در برابر چنین حوادثی «با تمام قدرت ایستاده است.»
فرماندهان ارتش حکومت اسلامی ایران، هم چنین امروز خبر از برگزاری یک رزمایش زمینی در منطقه شمال غرب داده اند. بر اساس گزارش برخی رسانه های داخلی این رزمایش از عصر دوشنبه ۲۷ آبان شروع شده است.
در روزهای اخیر برخی استانهای شمال غرب و غرب ایران مانند آذربایجان شرقی، کرمانشاه، کردستان و زنجان شاهد تجمعات اعتراضی بود که منجر به درگیری بین معترضان و نیروهای انتظامی و امنیتی شد.
آن چه که مقامات حکومت اسلالمی و ایسنا از آن به عنوان خسازت زدن به «اموال عمومی» اسم می برند، اکثرا بانک ها، دفاتر مذهبی وابسته به خامنه ای و امام جمعه ها و هم چنین مراکز دولتی و محل های استقرار نیروهای سرکوبگر حکومتی هستند که در جریان اعتراضات اخیر به گرانی بنزین، توسط مردم خشمگین به آتش کشیده شده اند.
ادامه مطلب